vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čovjek bez umjerenosti nalik je bačvi bez okova i pri padu se raspada."
- Henry Ward Beecher
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    16. kolovoza 2017    
Forestland Electronic Music Festival 2016. Forestland Electronic Music Festival 2016.

#24×3 moto je ovogodišnjeg Festivala elektronske glazbe Forestland. Na tri pozornice, u tri će dana rasplesati desetak tisuća posjetitelja. S najavljenih 50 DJ umjetnika sa svih strana svijeta, Forestland 2016 biti će najveći takav događaj do sad! Techno i house, bass i grime, trap i trance, EDM i electronica, bolesni beatovi, luđački afterparty i najveći show na ovim prostorima, sve to vas čeka na #Forestland2016!

Forestland 2016 svoja vrata otvara u podne 4. kolovoza, a od trenutka kad stanete na čarobno, jedinstveno tlo Forestlanda, plesat i uživat ćete sve do ranih jutarnjih sati u nedjelju 7. kolovoza.

Stvoren 2013. u srcu Međimurja, Festival elektronske glazbeForestland kroz godine se razvijao i putovao sve dok nije zastao u Brezju, lokaciji usred šume i predivne prirode. Od samih početka festivala gosti su bili poznati svjetski umjetnici poput Sick Individuals, DubVision, regionalnih legendi Timo G, Kosta Radman, JureS, Andy Boy, Clay Clemens, Playa, Architect, Pintha, Nixou, residenta Sashe Mikaca i mnogih drugih, manjih ili većih, prijatelja...forestland.hr

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika