vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivost od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan."
- Kaglil Gibran
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    16. kolovoza 2017    
Štrigovske noći 2016 Štrigovske noći 2016

Manifestacija "Štrigovske noći" neprekinuto se održava od 1987.godine. Manifestaciji je posljednjih godina dodavano sve više značajnih sadržaja koji predstavljaju sve kvalitetniju ponudu destinacije. Ovogodišnjoj manifestaciji "Štrigovske noći" dodajemo još više događaja vezanih na kulturna događanja u obliku koncerata jer smo uvidjeli da postoji interes posjetitelja za takvim događanjima a s time smo povezali sva četiri udarna vikenda.
Svrha manifestacije - događanja je privući veći broj posjetitelja na višednevna događanja, a s time produžiti vrijeme boravka posjetitelja u destinaciji i povećati turistički promet destinaciji.  Osnovni cilj nam je predstaviti područje općine Štrigove kao poželjnu turističku destinaciju kroz bogat kulturni i eno-gastronomski program u kojem je ponuđen direktni doticaj doživljaja svim posjetiteljima. Sama organizacija i provedba je vrlo zahtjevna zbog svojeg širokog spektra pa su zato uključeni i ostali čimbenici (udruge,društva,mjesni odbori,JLS i gospodarski subjekti), koji će svojim aktivnim sudjelovanjem direktno obogatiti značaj i samu ponudu program događanja. Po svom sadržaju su "Štrigovske noći" podijeljene su u tri vikenda u mjesecu  srpnju.

Program manifestacije preuzmite OVDJE.

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika