vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Čitava je ljudska snaga zbroj vremena i strpljivosti."
- Honore de Balzac
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    17. kolovoza 2017    
13. PANONSKI MARATON TRIJU DRŽAVA 13. PANONSKI MARATON TRIJU DRŽAVA

Panonski maraton triju država je međunarodna biciklistička manifestacija, koja gradi mostove između susjeda, slovenaca, mađara i hrvata. Ove godine se manifestacija održava trinaesti put u sklopu akcije »Slovenija kolesari« a održati će se 17.07.2016. startom u Lendavi. Sudionici biciklističkog maratona prolaziti će po idiličnim prekmurskim i mađarskim selima, voziti kroz Panonsku nizinu, prelaziti rijeku Muru, popeti se na međimursku vinsku cestu i na kraju opustiti u Lendavi. Trase maratona su različito zahtjevne te su primjerene za svakoga. Nakon uspješnog završetka maratona sve sudionike očekuje obrok, medalja, te kupanje u termama Lendava. Pozivamo vas, da svoj dan provedete u ugodnom bicikliranju u našoj okolici. Zbog prelaska državne granice svaki sudionik obavezan je imati sa sobom važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu.

Trase
Veliki maraton – 100 km; Slovenija-Hrvatska-Mađarska (Start u 9.00)
Srednji maraton – 55 km; Slovenija-Hrvatska-Mađarska (Start u 9.10)
Obiteljski maraton – 10 km; lagano (Start u 9.20)
Prijave: na startnom mjestu od 7 – 8.45 h
Cijena: 15,00 EUR, Popust za olimpijske kartice -10 %
Predprijave – na web stranicama: Cijena: 12,00 Eur,
Opći uvjeti: Svi sudionici maratona dužni su se pridržavati prometnih propisa, te uputa i upozorenja organizatora, jer maraton se održava u uvjetima otvorenog cestovnog prometa. Sudionik maratona je svatko tko se prijavi organizatoru, uplati kotizaciju i priloži ispunjenu prijavnicu. Sudionik maratona je također,svatko tko se maratonu pridruži na osnovu akreditacije ili pozivnice organizatora. Obvezna je upotreba zaštitne kacige. Osobe mlađe od 14 godina na maratonu mogu sudjelovati samo uz pratnju roditelja ili staratelja. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost, te odgovaraju za štetu prouzročenu sebi, drugim ili trećim osobama. Sudionici prihvaćaju, da neće uložili tužbe ili zahtjeve protiv organizatora u primjeru nastanka štete ili ozljede, prouzročene sebi, drugim ili trećim osobama. Sudionici prihvaćaju objavljivanje svih podataka, fotografija i video materijala u sredstvima javnog obavještavanja i na internetu, te zato neće zahtijevati nikakvu naknadu. Sa startom sudionici potvrđuju da su zdravi i tjelesno pripremljeni na maraton, kao i da su upoznati s pravima raspisa, te ih samim time prihvaćaju. Molimo, poštujte prirodu i ne bacajte omote energetskih pločica i boce na cestu ili mtb trasu!

Glavni organizator: Kolesarski Klub Lendava: www.kolesarski-klub-lendava.si Suorganizatori: , BK Muraavantura Sveti Martin na Muri: http://www.bk-muraavantura.com/, Mocorgok Lenti: http://www.mocorgok.hu/

OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika