vaša početna stranica
Gradski bazeni Cakovec
AFORIZMI
"Dobro razmislite prije nego što nekome uputite tešku riječ, no nikada ne propustite priliku reći koju dobru."
- Georg Horace Lorimer
interaktivna karta grada Čakovca
Foto Dragec
          |    21. kolovoza 2017    
4. VN grada Čakovca - utrka građana 4. VN grada Čakovca - utrka građana

U sklopu 4. VN grada Čakovca održat će se i utrka građana na kojoj pravo nastupa imaju samo biciklisti koji nisu licencirani, tj. to je utrka predviđena za rekreativne bicikliste.

Utrka je kružna, krug je duljine 2 kilometra, a građani će voziti 5 krugova - ukupno 10 km. Građani će biti podijeljeni u dvije kategorije: Muškarci i Žene. Dozvoljeno je nastupati na svim vrstama bicikala, osim na biciklima sa nekim oblikom motornog pogona. Obavezno je nošenje zaštitne biciklističke kacige. Svi sudionici ovu utrku voze na vlastitu odgovornost. BK PULS ne preuzima odgovornost za eventualne nezgode ili štete koje se mogu desiti natjecateljima ili trećim osobama.

Svima koji se pretprijave zaključno sa 17.04.2016. i odvoze utrku naš partner LifeClassTerme Sveti Martin poklanjaju kartu za kupanje.

Nakon utrke BK PULS u suradnji sa restoranom SHAMPER priređuje domjenak i podjelu nagrada u atriju Staroga grada Zrinski, gdje će za sve sudionike osoblje restorana SHAMPER pripremiti prigodan obrok od sastojaka uzgojenih u EKO proizvodnji na Međimurskim pašnjacima i poljima.

LINK  za pretprijave.
Pretprijaviti se možete i osobno u centru Čakovca 17.04.2016. od 09:00h do 18:00h, gdje će u sklopu biciklističke manifestacije BIMEP BK PULS imati svoj štand. Pretrpijave su otvorene do 28.05.2016. u 24:00h.
Prijaviti se možete i na dan utrke 29.05.2016. zaključno do 1 sat prije starta utrke. Startnina na dan utrke iznosi 60 kn.


OSTALE VIJESTI
ZADNJE DODANE VIJESTI
REKLAME
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika