cakoveconline.com
postavi cakoveconline.com kao početnu stranicu  
interaktivna karta grada Čakovca
          |    14. prosinca 2018    

VAŠI KOMENTARI - popis komentara - napiši komentar

Autor KK "Željezničar" Čakovec, dana 21.4.2009, napisao je:


KK "ŽELJEZNIČAR" ČAKOVEC
Poštovani,

Javljamo se da sa žalošću konstatiramo kako na Vašim stranicama nema ni slova o uspjehu međimurskih sportaša koje postižu tokom cijele sezone, pa tako niti najnovije vijesti o plasmanu u 1.državnu ligu.

Da, znamo, da je ovo KK kojim slučajem košarkaški klub zasigurno Vam naši rezultati ne bi promakli, ali s obzirom da se radi "tek o tamo nekom" kuglačkom klubu ("..to je uopće sport?!..") onda to nij e ništa čudno.

Ako želite imati epitet centralnih web stranica našeg grada (doduše neslužbenih, ali takve su u pravilu i popularnije u odnosu na strogo formalne upravne) onda si svakako ne bi ste smjeli dopustiti takve propuste. Čakovec je mali grad, nemamo puno vrhunskih klubova, a KK Željezničar je definitivno jedan od njih što potvrđuje iz godine u godinu svojim radom i dostignućima kako u mlađim kategorijama tako i kroz seniorsku momčad. Kruna toga je osvajanje naslova prvaka u 2.HKL sjever te plasman u jednu od najjačih kuglačkih liga u Europi, Prvu hrvatsku kuglačku ligu.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je kuglacki klub "Zeljeznicar" iz Cakovca sredinom prosinca 2008.g pokrenuo svoje vlastite internet stranice.

Na adresi http://webograd.tportal.hr/kk_zeljeznicar_ck mozete saznati sve o nasem ambicioznom i organiziranom klubu od njegovog osnivanja pa sve do danas.

Stranice obiluju informacijama kako o povijesti kluba, tako i o aktualnim dogadjanjima. Mozete se informirati o obje momcadi kluba te pratiti njihova natjecanja i rezultate u 2.HKL sjever i 3.HKL sjever.

Pošto je klub proteklog vikenda izborio plasman u 1. HKL, od jeseni će se u Čakovcu igrati i prvoligaške utakmice. To je najveći uspjeh kluba u njegovoj tridesetgodišnjoj povijesti.

Na našim straicama takodjer mozete upoznati i sve nase igrace i njihove najvece osobne uspjehe te baciti oko na pregled najvecih dostignuca kluba, prvestveno one mladjih dobnih kategorija na koje smo osobito ponosni.

Foto galerija sadrzi brojne zanimljive slike kako sa sluzbenih nastupa tako i trenutaka zajednickih druzenja i proslava. Na podstranici o kuglani mozete dobiti osnovne podatke o nasem kuglackom objektu, a prilozena je i mapa grada Cakovca sa uputama kak o najlakse doci do kuglane.

Ukoliko nas zelite kontaktirati sve potrebne adrese, bilo one "prave" ili ove "virtualne", su Vam na raspolaganju, a isto tako i brojevi telefona osoba koje vode nas klub i koje su uvijek otvorene za Vase eventualne prijedloge.

Rado bi smo Vas vidjeli kao svoje virtualne posjetitelje i rado bi smo culi Vasa misljenja kako o nasem radu u klubu tako i o nasim web stranicama.

Ako mozda i necete pronaci suvise interesa za pracenjem naseg kluba, nadamo se da cete nas barem uvrstiti pod linkove na Vašoj web stranici kako bi i preko Vas bili dostupni siroj javnosti, a sve u cilju populariziranja kuglackog sporta.

Nadamo se kako pozitivnom odgovoru glede uvrštavanja pod linkove, a isto tako se nadamo i da će te od sada unaprijed redovito popratiti vijestima i događanja u našem prvoligaškom klubu te međimurskom kuglačkom sportu općenito.

Unaprijed zahvaljujemo.

Sportski pozdrav!

KK "Željeznicar" Čakovec


ODGOVOR:

Poštovani

mislim da su vase konstatacije poslane na krivu adresu,.. ili je krivi pristup

.... dakle da pojednostavnim,... webportal cakoveconline funkcionira vec 9. godinu i na principu entuzijazma ljudi koji su voljni potrositi vrijeme i znanje u postavljanje sustava koji bi svima trebao biti od koristi. Zapoceli smo kad vecina korisnika nije imala niti pristup internetu, u uvjerenju da ce jednog dana shvatiti njegove prednosti i mogucnosti. I nadalje sva sredstva koja su potrebna za angazman i rad sustava osiguravamo sami, bez icije financijske potpore, a to nadalje veze i cinjenicu da nemozemo imati aktivne novinare koji bi se setali po presicama i donosili informacije koje bi isto tako trebali na neki nacim objaviti.
..... do sad se nije desilo u 8,5 godina nasih aktivnosti da neku vijest koju su nam citatelji poslali nismo objavili. Dakle, vijest, informacija, najava zbivanja koja ima potpis, i iza njega stoji konkretna osoba, tvrtka, organizator su objavljene ili medju vjestima, ili zbivanjima, ili u komentarima gdje se objavljuju cak i tekstovi koji su pisani pod pseudonimom ali imaju realne argumente.

.... kao i sve udruge i klubove, tako i KK Zeljeznicar pozivamo kao suradnika, gdje nam mozete slobodno poslati sve materijale vezane uz rad vaseg kluba, najave, rezultate koji su interesantni i za veci broj gradjana. Vrlo rado cemo objaviti vase uspjehe, najave turnira, upise u klub i druge bitne sadrzaje koje nam posaljete.
...najjednostavnije ce biti da vi nama proslijedite text i sliku koje zelite da se objave, kako nebi imali dodatne poteskoce oko krive interpretacije (dakle,.. text se objavljuje u izvornom obliku,.. a fotografije cemo prilagoditi formatu prikaza)
.... kroz ove godine nasih aktivnosti uspjeli smo steci i solidan renome (vise od 800 unique usera dnevno), pa smo sudionici i pojedinih projekata koji
bi Vam takodjer mogli biti od interesa,.. plasiranja informacija na postojece info kioske u gradu Cakovcu, pa do mogucnosti najava vaznih programa na Led ekranu na zgradi CZKa. Sam

...Kroz vas web dobio sam dojam da se radi o klubu koji odrzava veliki broj entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport, pa se mozemo solidarizirati s vasim komentarima i kritikama na slabo popracenost vrhunskih rezultata, no kad smo vam predstavili nas nacin rada i mogucnosti, vjerujem da cete naci opravdanje za ovakvim propustom.
...Za ubuduce se preporucamo da nam proslijedite informacije i sigurno ce biti objavljene.

Sto se tice linkova, zelja nam je suradjivati sa svim udrugama i klubovima u Međimurju, pokrenuli smo i novi poslovni adresar u kojem ce biti podaci za sve registrirane pravne subjekte (tvrtke, obrte, udruge, institucije, klubove, vjerske zajednice, slobodna zanimanja,... pa cemo tako uvrstiti i Vas klub kad nam dostavite sve podatke. Takodjer smo izradili interaktivnu kartu grada koja je postavljena na nasim stranicama, gdje mozemo ucrtati i lokaciju Vaseg kluba ili prostora za treninge,... sa daljnjim linkom na vas web gdje ce posjetitelji sami moci saznati sve o vasem klubu. Direktnu mogucnost linka trenutno nemamo, no i to cemo omoguciti kroz informacije o Cakovcu/sport... http://www.cakoveconline.com/informacije-sport.asp?kategorija=sklubovi

.... kako nam je promocija grada i nasih aktivnosti u obostranom interesu, nadam se da i vi na web stranicama kluba mozete ugraditi link prema cakoveconlineu kao webu koji daje najazurnije podatke o gradu, i trudi se suradjivati sa svima.
Zelimo biti jos bolji i funkcionalniji, kako bi gradjanima i posjetiteljima bili interesantni i korisni. ... ukoliko budete imali vremena, slobodno nas i posjetite u prostoru gdje djelujemo (tvrtka Eltel nam je pokrovitelj i funkcioniramo unutar njihovih prostora.... Čakovec, Buzovečka 77)

Veselimo se vasem uspjehu, i rado cemo vas pratiti u daljnjem radu

Lijepi pozdrav

Davor Fileš
voditelj cakoveconline-a


Napiši komentar

ZBIVANJA U ČAKOVCU
  • pet, 14.12.2018
  • sub, 15.12.2018
  • ned, 16.12.2018
REKLAME
vaši komentari
ZADNJE DODANO
AFORIZMI
"Naša nas djela još uvijek prate i sve što smo bili i danas nam vrate."
- George Eliot
vaši komentari
BECIKLIN