vaša početna stranica
interaktivna karta grada Čakovca
AFORIZMI
"Istina rečena s lošom namjerom gora je od svake laži."
- William Blake
Foto Dragec
          |    19. prosinca 2018    
Međimurski fašnik, Čakovec
Međimurski fašnik, Čakovec

Turistička zajednica Grada Čakovca započela je sa pripremama za ovogodišnji Međimurski fašnik. Nakon dobro pripremljenog dočeka Nove 2009. godine na glavnom gradskom trgu, krenuli su u organiziranje slijedeće manifestacije, tradicionalni Međimurski fašnik, koji se ove godine održava u Čakovcu po 46. put! Program fašnika započinje u petak, 20. veljače «Fašničkim balom pod maskama».
U subotu 21. veljače  prijepodne sa početkom u 10:00 sati kreće «Dječji fašnik», dok povorka svjetovnih maski započinje u 16:00 sati.
U nedjelju 22. veljače kao kruna događanja odvijat će se povorka tradicijskih fašničkih maski i običaja gdje ćemo svi zajedno sa našim gostima moći uživati, zabaviti se i naučiti ponešto novo o našoj  bogatoj tradiciji. Povorka će krenuti centrom grada u 15:00 sati uz kraći nastup svake skupine na pozornici te obračun sa krivcem za sve naše nevolje na kraju programa. Prijavnice i više informacija možete potražiti na službenim web stranicama Turističke zajednice, a film sa prošlogodišnjeg fašnika i fašničku himnu koju je snimio čakovečki band Komedija – Pozoj pod gradom pogledajte u našoj arhivi kao i fotografije sa nekih fašničkih priredbi.

ARHIVA
REKLAME
ZADNJE DODANE VIJESTI
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika