vaša početna stranica
interaktivna karta grada Čakovca
AFORIZMI
"Čovjek prima onakvu ljubav kakvu daje."
- John M. Templeton
Foto Dragec
          |    16. kolovoza 2017    
AdriaGUIDE Međimurje
Biciklima međimurskim putevima - BIMEP 2013.
Biciklima međimurskim putevima - BIMEP 2013.

Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve“ i ove će godine, uz Međunarodni dan zdravlja, Dan planeta Zemlja i Europske godine građana, organizirati sportsko-rekreativnu manifestaciju „Biciklima međimurskim putevima - BIMEP 2013“.

Vožnja je najavljena za nedjelju 21. travnja od 9:00 sati i trajat će do 18:00.  Početak vožnje moguć je u bilo koje doba u tom vremenu s jednog od 16 punktova. Ova se vožnja održava osmu godinu zaredom, a ima i međunarodni karakter. Organizatori očekuju više od tisuću sudionika iz Međimurja i okolnih županija i država (u 2012. godini bilo je oko 1.100 biciklista na međimurskim cestama)

Punktovi će biti u: Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Kotoribi, Prelogu, Orehovici, Čakovcu, Pušćinama, Macincu, Gornjem Mihaljevcu, Lopatincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu i Podturnu, a biciklirati se može samostalno, u društvu obitelji i prijatelja, razreda.

Prilikom uključivanja u BIMEP svaki sudionik dobiva prigodnu diplomu s ucrtanom trasom kretanja, i to nakon što ispuni prijavnicu s kojom potvrđuje da je suglasan da na vlastitu odgovornost sudjeluje u manifestaciji. Za djecu do 14 godina  starosti - pristupnicu potpisuje (ili supotpisuje) roditelj. Uključenje na manifestaciju (startnina) naplaćuje se 5 kuna. Dolaskom na punktove svaki sudionik će dobiti pečat u svojoj diplomi, kao dokaz da je prošao određenu dionicu.

I u slučaju lošeg vremena BIMEP se održava. Dakle, nema odgode.

ARHIVA
REKLAME
ZADNJE DODANE VIJESTI
PRETRAŽIVAČ
vaši komentari
BECIKLIN
Zadol Grupa d.o.o.
Bukal Elektronika