cakoveconline.com
postavi cakoveconline.com kao početnu stranicu  
interaktivna karta grada Čakovca
          |    11. kolovoza 2020.    
Gospodarska karta Čakovca i Međimurja
Gospodarska karta Čakovca i Međimurja

U tjeku je izrada Gospodarske karte Čakovca i Međimurja. Nositelj projekta je tvrtka Multimedia iz Čakovca u suradnji sa Cromaps portalom. Do sad su na području Međimurja izrađene gospodarske karte za Čakovec, Mursko Središće, Nedelišće, Prelog, te info karte za city light displaye, info panoe i turistička karta Međimurja.
Gospodarske karte se izrađuju sa oznakom točne lokacije svakog upisanog gospodarskog subjekta i njegovim reklamnim banerom. Ukoliko ste zainteresirani da i Vaša tvrtka bude uvrštena u kartu, možete nas kontaktirati na tel: 040/314 452; fax 040/314 453 ili isprintajte narudžbenicu i pošaljite je na fax kako bi Vas mogli povratno kontaktrati.
Tvrtka Multimedia izrađuje i održava interaktivne karte Cromaps portala za područje sjeverozapadne Hrvatske.
Karte su sa automatskim pretraživanjem naselja, gradova, ulica, znamenitosti i gospodarskih subjekata. Karte su implementirane i na web portalu Cakoveconline, službenim stranicama Grada Čakovca, Preloga, Nedelišća, TZ Grada Čakovca,..i brojnim web portalima.
Cromaps portal bilježi dnevnu posjećenost sa više od 16 000 korisnika! Želite više informacija ili Vašu tvrtku uvrstiti u interaktivnu kartu grada, ispunite i pošaljite nam narudžbenicu, a naši će Vas djelatnici kontaktirati i dodatno predstaviti projekt.

AKTUALNOSTI
ZBIVANJA U ČAKOVCU
  • uto, 11.8.2020.
  • sri, 12.8.2020.
  • čet, 13.8.2020.
REKLAME
vaši komentari
ZADNJE DODANO
AFORIZMI
"Puno je bolje znati ponešto o svemu nego znati sve o jednoj stvari."
- Blaise Pascal
vaši komentari
BECIKLIN